Professioneel totaalconcept

Een mooie en grote showroom in de omgeving van Best waarin diverse soorten tegels, sanitair, een uitgebreide collectie keukens en baden, douchewanden, wandtegels en designradiatoren en vele accessoires te zien zijn, vindt u bij ROSS. Wij bieden het totaalconcept aan op het gebied van installaties, ontwerpen, elektra aanleggen, stucen en onder meer keukentegels en badkamertegels in regio Best.

Tegelbedrijf in regio Best

Hét vertrouwde gezicht voor tegels in de omgeving van Best is ROSS. We bieden onze klanten professioneel advies in onze winkel, zorgen voor inspiratie in de showroom en hebben jarenlange ervaring in het installeren van keukens en badkamers. Zo zijn er goedkope tegels in de showroom, waaronder keukentegels en badkamertegels. We zorgen ook voor advies op maat voor onze klanten in regio Best. Zo gaat u altijd met het beste advies op zak naar huis of met accessoires uit ons assortiment.

Tegels Best

U kunt bij ons profiteren van goedkope tegels uit de tegeloutlet maar ook van duurdere tegels uit onze showroom. U kunt op uw gemak rondlopen in de showroom en tegeloutlet. Daar liggen grote oppervlakten vloertegels uitgestald, zodat u weet hoe deze eruit zien in een groter geheel. Ook wandtegels vindt u hier in een grote collectie.

Elektra en cv-installatie

Naast de verkoop en de aanleg van wandtegels, diverse badkamers en keukens en vele accessoires, is ROSS ook inzetbaar bij het installeren van de cv-ketel en bij aanpassingen van elektra in uw woning in regio Best. Zo kunnen we de cv-ketel vervangen of een nieuwe aanbrengen in uw huis in de omgeving van Best. We kijken samen met u naar uw wensen en zorgen ervoor dat u de juiste, meest energiebesparende en beste verwarmingsketel in huis krijgt. Cv-ketels van alle gecertificeerde merken; daar zorgen we voor. De aanpassingen van elektra in uw woning in Best en omgeving, nemen wij ook voor onze rekening. Het maken van nieuwe contactpunten of schakeldozen zijn zaken die we graag voor u doen. Daarnaast leveren we ook (design)radiatoren in veel uitvoeringen, maten en kleuren, van diverse leveranciers:

  • Jaga
  • Instamat
  • Thermic

De ideale keuken bij Ross keukens

Wilt u voor een woning in Best een keuken kopen? Bij Ross bieden wij ook een uitgebreide collectie keukens. Bekijk de mogelijkheden voor keukens in onze Showroom. Laat u adviseren door onze keukenspecialisten voordat u een keuken gaat kopen. Wij leveren keukens van hoge kwaliteit en ze worden op maat gemaakt. Zo kunt u de gewenste keuken kopen. Wij hebben de keuze uit keukens van moderne stijl, design stijl en meer. Laat u inspireren door onze keukens en kies de keuken die bij uw interieur past.

Keukentegels en badkamerdesign

Van verbouwingen in huis tot aan een nieuw interieur; ROSS helpt u graag verder. We hebben professionals met jarenlange ervaring op het gebied van installaties en onze vakmensen geven uitstekend advies. Kortom: bij het totaalconcept van ROSS kunt u goed terecht voor al uw vragen rondom sanitair, keukens, vloertegels, badkamers en accessoires. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan met: 040-2418624. In Best en omgeving staat ons totaalbedrijf graag voor u klaar.