Aangenaam

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons kort aan u voor te stellen. Onze namen zijn Marcel en Angelique Raaijmakers – van Oss. Van onze achternamen is ook onze bedrijfsnaam afgeleid. Maar de naam ROSS staat voor nog veel meer. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat in Eindhoven met sanitair, keukens, tegels en verbouwing binnenshuis te maken heeft.

Ross showroom

Alles voor uw totaalconcept

Ross is vertrouwd met het volledige renovatie concept. Van inspiratie naar wens en van wens naar realisatie.

Denk aan keuken renovatie, badkamer renovatie, vloerverwarming, tegelvloeren, stucwerk, elektra en cv-installaties. Ook hebben we vakmannen in dienst voor een nieuwe dakkapel, de uitbouw van uw woning en alle andere aanpassingen aan uw huis.

Hopelijk tot gauw!

Marcel en Angelique Raaijmakers

Onze showroom

Als full-service badkamer- en keukenspecialist kunnen wij u advies geven over de materialen, mogelijkheden en uiteindelijke realisatie van uw droom badkamer of -keuken.
In onze showroom zijn altijd specialisten aanwezig om met u, uw wensen te bespreken en u rond te leiden door ons assortiment. Ook wanneer u nog geen idee heeft van wat u precies wilt kunt u bij onze showroom langskomen voor inspiratie en advies.

Ross Showroom