Uw badkamer specialist uit Brabant!

Het realiseren van een nieuwe, of het renoveren van uw bestaande badkamer is een buitengewoon leuke bezigheid. De voorpret begint al bij het bedenken van en het wegdromen bij die nieuwe sanitaire ‘oase’ in uw huis. Maar voordat het zover is dat u ook daadwerkelijk kunt gaan genieten van al dat nieuws, moet er nog wel het één en ander gebeuren. Door dat goed, en degelijk en efficiënt aan te pakken, zorgt u ervoor dat teleurstellingen u bespaard blijven en dat een snelle realisering van uw droombadkamer realiteit wordt.

Alles binnen uw bereik

ROSS badkamer Of u nou een eenvoudige, maar goede en leuke badkamer oplossing zoekt, of juist ongelimiteerde design-elementen en luxe nastreeft, bij ROSS ligt alles binnen uw bereik. Wellicht kunnen de verschillende opstellingen in onze showroom u daarbij al inspireren. Maar ook wanneer u uw specifieke ideeën, dromen en wensen op maat wilt gaan realiseren, staan wij u graag bij. Met uitgebreide documentatie, maar desgewenst ook met aanvullend advies en/of concrete ontwerpen. Samen komen we er zeker uit.

Mooi resultaat

En zoals dat bij de hele dienstverlening van ROSS geldt, bepaalt u ook bij de totstandkoming van uw sanitair zélf in hoeverre u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Wilt u zelf de volledige uitvoering regisseren? Prima! Laat u al het geregel en de bijkomende rompslomp liever aan een ander over?

Kiest u dan voor ons team van professionele en zeer ervaren installateurs, dan kiest u namelijk gegarandeerd voor succes en topkwaliteit.

Een impressie van de mogelijkheden