Uw keuken specialist uit Brabant!

Wilt u een nieuwe keuken kopen voor uw woning? Kom bij Ross uw keuken kopen. Sinds maart 2008 hebben wij onze activiteiten uitgebreid: we leveren en installeren nu ook complete keukens! Voor uw droomkeuken begeleiden wij u van ontwerp tot oplevering. Of u nou een klassieke keuken zoekt, een design keuken of een witte of antraciet keuken: Bij ons bent u aan het goede adres! Zelfs als u uit onze brede collectie keukens geen keuze kunt maken, kunnen we uw specifieke wensen vertalen in maatwerk.

Keuken Ross Tegels

Keuken Ross Tegels

Bij Ross uw ideale keuken kopen?

Een keuken kopen doet u niet dagelijks. De keuken die u kiest moet perfect zijn, want we gaan er vanuit dat u heel wat jaren plezier aan uw keuken wilt beleven. Bij Ross bieden we hoogwaardige keukens en leveren we goede service. Wij vinden het uiteraard belangrijk dat u op uw gemak kiest. Er komen veel keuzes bij kijken wanneer u een keuken gaat kopen. Keukens zijn er namelijk in verschillende stijlen en indelingen. Laat u daarom altijd informeren en adviseren door onze ervaren medewerkers in onze showroom. Zij kunnen u wijzen op details waar u misschien nog niet aan gedacht heeft, zonder uw beslissing te beïnvloeden. Op deze manier maakt u op uw gemak een keuze uit ons brede assortiment keukens om uw ideale keuken te kopen.

Keuken Ross Tegels

Keuken inspiratie

Werkblad soorten

Wij bieden een divers aanbod aan werkbladen. Maak uw keuze uit:

  • Kunststof
  • Composiet
  • Graniet
  • Keramiek
  • Beton
  • Sima core
  • Hout
  • Hi-macs
  • Rvs
  • Glas

Ons favoriete keukenmerk

ballerina-logo

Wij leveren Jetstone keukenbladen van hoge kwaliteit!

Wij zijn trotste dealer van Jetstone werkbladen. Jetstone is al sinds 1993 de samenwerkingspartner voor werkbladen van graniet, composiet en keramiek. De werkbladen van Jetstone staan voor kwaliteit en bieden een enorm assortiment aan kleuren en kunnen binnen korte tijd leveren. Bij ons kunt u terecht voor Jetstone werkbladen neem contact op voor meer informatie: 040-2418624.

Ross Tegels dealer van Jetstone werkbladen

Ross Tegels dealer van Jetstone werkbladen

Achterwanden

Bij Ross kiest u uit de achterwand collectie van Bokmerk.

Pelgrim Keukenapparatuur

Een magnetron, bakoven en volwaardige stoomoven in één compact apparaat: dat is de unieke 3 in 1 oven van Pelgrim. Je kunt er echt al je gerechten snel én gezond in bereiden. Laat je verrassen door het trendy design in matzwart of RVS, de XL-inhoud van 50 liter en de veelzijdige mogelijkheden. Maar ook door de 140 voorgeprogrammeerde recepten, de eenvoudige bediening met maar één knop en het schoonmaakgemak. Bekijk nu op Pelgrim.nl/3in1oven.

Meer weten over onze keukens?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons keukenaanbod? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant of stuur ons een mail naar info@rosstegels.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 040-2418624 Maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs of kom direct langs in onze showroom. Laat u adviseren en inspireren zodat u de keuken kunt kopen die bij u past.

Een impressie van de mogelijkheden