Uw tegelvloer specialist uit Brabant!

Kom nu naar de grootste en mooiste showroom van omgeving Eindhoven!

Tegels van ROSS, als u stáát op kwaliteit

Een tegelvloer kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Ter voorbereiding zult u er daarom ook regelmatig op uit gaan om ideeën op te doen en om u goed te laten adviseren. Dat juichen wij toe, want specialistisch advies draagt er absoluut toe bij dat uw uitgave ook daadwerkelijk een blijvend genoegen en een goede investering zal zijn.

Om bovengenoemde reden stellen wij alles in het werk om aan uw persoonlijke eisen te voldoen. Allereerst vindt u bij ons een groot en compleet assortiment. Welke vloer- of wandtegel u ook zoekt, u vindt hem in onze showroom zeker in de kleur, maat en vorm die bij u past. Sterker nog; uw zal door een bezoek aan onze showroom zelfs ideeën opdoen.
Door grote oppervlakken op het vloer met tegels is het goed voor te stellen hoe de tegel er in uw woning uit zal zien. Combineer dat met onze verregaande kennis op gebied van kwaliteit, hardheid, kleisoorten, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoud van tegels, en de weg naar een perfecte keuze is voor u geplaveid….

Naast een goed advies is de kundigheid van uw tegellegger of -zetter een zeer bepalende factor als het gaat om het eindresultaat. Laat u dat vakmanschap daarom met een gerust hart aan ROSS over, als u wilt dat uw vloer of wand in goede handen is. Dan kunt u zich concentreren op uw keuze voor de soort tegels en het gewenste patroon.

Grote tegels leggen

Om ervoor te zorgen dat grotere tegels of tegelvloeren die uit lange stroken zijn opgebouwd, maken we gebruik van een speciaal level systeem. Op deze ligt de vloer helemaal waterpas, ondanks de grootte van de tegels.  Hieronder vindt u foto’s van het level systeem.