Totaalconcept voor keukens

Designkeukens met strakke keukentegels of klassieke keukens met bijpassende keukentegels: de diverse soorten en maten keukens vindt u bij ROSS in regio Eindhoven. Voor vragen en advies over sanitair, keukens, tegels en verbouwingen binnenshuis kan ROSS u van dienst zijn. Daarnaast vindt u in onze showroom van ruim duizend vierkante meter een uitgebreide collectie van sanitair, keukens, keukentegels, wandtegels, accessoires en vloertegels.

Uitgebreide collectie keukens

De keukenspecialist in Brabant is ROSS. In de winkel van dit bedrijf vindt u dan ook een uitgebreid assortiment van keukens, keukentegels en accessoires die u in de keuken nodig kunt hebben. Sinds 2008 zijn de activiteiten van ons totaalbedrijf uitgebreid. We leveren en installeren ook keukens bij u thuis. Daarnaast begeleiden we u vanaf het ontwerp van uw nieuwe keuken tot aan de oplevering ervan. Voor professioneel advies over de keukentegels die bij het ontwerp passen, kunt u ook in de winkel van ROSS terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de stijlen:

    • Strak
    • Modern
    • Klassiek
    • Nostalgisch

keukentegels

Advies op maat

Wanneer u bij onze winkel langskomt om inspiratie op te doen, kunt u ook gelijk advies krijgen van onze vakmensen. We informeren u graag en geven advies welke keukentegels u het beste kunt kiezen. We helpen u graag verder met de uitleg over de kwaliteit, hardheid, kleisoorten, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoud van de keukentegels. In onze showroom vindt u een groot oppervlak aan vloertegels, zodat u kunt zien hoe de tegels er in uw woning uit komen te zien. Zo ziet u of de keukentegels die u mooi vindt, ook in het geheel passen. Er zijn diverse vormen, kleuren, maten en soorten van betegeling; voor ieder wat wils.

keuken tegels

Bijzonderheden voor in de keuken

De keuken van uw dromen gevonden? Dan zijn er altijd nog mooie producten die de ruimte nog meer compleet maken. Bijvoorbeeld het (on)opvallend geïntegreerd muzieksysteem voor in iedere keuken: Harman Kardon MaestroKitchenTM. Een muzieksysteem voor in de keuken dat subtiel ingebouwd kan worden.

Dus wilt u een complete keuken bij ROSS bestellen, dan kunt u dit systeem ook gelijk meenemen. Wilt u meer weten over ons? Of wilt u een keer langskomen bij onze showroom en een persoonlijk gesprek met onze vakmensen voeren? Bel dan gerust naar: 040-2418624. Voor mooie keukentegels, accessoires en gehele keukens komt u bij ons langs.