Groot vloertegel assortiment

Verschillende tegeltypes in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten zitten in het assortiment van de vloertegels van ROSS. Ons totaalbedrijf richt zich op sanitair, tegels, badkamers en keukens. Voor de specialistische zaken kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar de ideale vloertegels? Dan kunt u in onze showroom uw hart ophalen. Wilt u uw eigen badkamer laten ontwerpen en installeren? Onze vakmensen zorgen ervoor. ROSS zorgt voor het totaalconcept: van vloer tegels en badmat tot aan complete installaties van keukens en badkamers.

Vloertegels Eindhoven

Heeft u een nieuwe keuken waarin nog vloertegels gelegd moeten worden? Of bent u bezig met een renovatie van de badkamer en zoekt u daar nog mooie vloertegels voor? Bij ROSS vindt u een mooie collectie vloertegels voor zowel binnen als buiten. We hebben in de winkel de vloertegels in grotere oppervlakken neergelegd, zodat u een goed beeld krijgt van deze tegels. Daarnaast hebben we veel verschillende kleuren tegels en zijn er diverse vormen en maten te verkrijgen. De patronen van de vloertegels zijn ook uitgebreid, zodat iedereen wel een tegel naar zijn of haar zin kan vinden. Daarnaast kunt u in onze showroom kunt u terecht voor:

  • Professioneel advies
  • Tegelleggers en -zetters
  • Inspiratie
  • Een gesprek over uw tegelwensen

Vloertegels

Mooie acties voor goede vloertegels

In de showroom van ROSS vindt u tegels voor vloeren naar keuze en u kunt in onze winkel ook profiteren van diverse acties op de tegels. We bieden tientallen soorten tegelvloeren aan, die we voor € 50,- per vierkante meter bij u in huis komen leggen. We hebben onze eigen professionele tegelzetters en -leggers in dienst, dus u kunt vakmanschap gerust overlaten aan ons. U hoeft alleen te kiezen welke vloertegels u in uw woning wilt en wij verzorgen de rest!

Kwaliteitswaarborging vloertegels

Bij ons tegelbedrijf kunt u terecht voor echte kwaliteitstegels. Daarom adviseren wij u ook graag in onze winkel over de verschillende aspecten van de betegeling. We hebben kennis over het onderhoud van de tegels, de slijtvastheid, duurzaamheid, hardheid, kleisoort en kwaliteit. Daarnaast bieden we ook natuurstenen betegeling, zoals marmeren vensterbanken. Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u wellicht een afspraak maken van te voren, zodat u zeker weet dat we tijd voor u hebben? Bel dan naar dit telefoonnummer: 040-2418624. We staan u graag te woord om advies te geven over vloertegels en diverse sanitaire producten.