Tegels in Brabant

Bent u op zoek naar nieuwe tegels? Dan kunt u goed terecht bij ROSS in Eindhoven. Ons bedrijf heeft een uitgebreide showroom waarin ruim duizend vierkante meter aan onder meer diverse tegels te zien is. Naast een ruim tegel assortiment voor keukens, badkamers, vloeren en wanden hebben we ook complete badkamers, keukens en wastafels in ons assortiment. We hebben het totaalconcept op het gebied van sanitair, tegels en badkamers.

Tegelbedrijf voor al uw vragen

Ons tegelbedrijf staat bekend om de jarenlange ervaring op het gebied van betegeling en om de uitgebreide productkennis die we in huis hebben. Eigenaren Marcel en Angelique Raaijmakers zijn specialisten op deze gebieden en staan u ook graag te woord tijdens een bezoek aan de showroom in Eindhoven. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed en rustig geholpen worden en nemen daarom ook de tijd voor onze klanten.

Tegels

Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid voor installaties en extra opties, zoals:

  • Diverse design radiatoren
  • Veel accessoires
  • Vloerverwarming
  • Stucwerk

Veel soorten tegels voor vloerbetegeling

Tegels van ROSS zijn kwalitatief goed en u kunt ze in onze showroom uitgebreid bekijken. We hebben een groot en compleet assortiment tegels voor zowel vloeren als wanden, keukens en badkamers. Welke tegel u ook zoekt, in onze winkel hebben we diverse kleuren, maten en vormen die bij uw woning kunnen passen. Een bezoek aan onze showroom is niet alleen nuttig om meer te weten te komen over de tegelsoorten, u kunt ook inspiratie opdoen bij ons. We hebben de tegels in grote oppervlakken neergelegd, zodat u een goed beeld krijgt van hoehet er thuis bij zal liggen. De kennis bij onze vakmensen is vergaand: we geven graag advies over de kwaliteit, hardheid, kleisoorten, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoud van onze vloertegels. Zo weet u zeker dat u met de juiste soort tegel naar huis gaat.

Natuurstenen tegels bij ROSS

Voor natuurstenen producten kunt u bij ons tegelbedrijf ook terecht. We hebben niet alleen betegeling van natuursteen, maar ook mooie hardstenen plateaus, drempels en marmeren vensterbanken. We hebben ook een grote selectie aan wastafels van natuursteenopbouw in onze showroom. Daarnaast bieden we ook buitenvloeren aan onze klanten aan. Wilt u meer informatie over de betegeling en natuursteen? Bel dan naar: 040-2418624. Voor alle soorten en formaten tegels komt u naar ROSS in Eindhoven.