Betegeling op maat

Een levendige, charmante woonbadkamer met bijpassende wandtegels of juist een op de natuur geïnspireerde oase van rust als badkamer: bij ROSS vindt u diverse soorten badkamers. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie keukens, vloer- en wandtegels, wastafels en toiletten, waarbij we maatwerk leveren voor onze klanten. Van het ontwerp tot aan de installatie of montage van sanitair, daarvoor kunt u bij ons bedrijf terecht.

Wandtegels in de showroom

In de showroom van ROSS vindt u een uitgebreide collectie keukens met bijpassende accessoires en wandtegels. De winkel is ruim duizend vierkante meter groot. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in Brabant, kunt u professioneel advies krijgen en een keukenontwerp dat specifiek voor u gemaakt wordt. U kunt rekenen op goed en vakkundig advies van de eigenaren Angelique en Marcel Raaijmakers, want zij zijn al jarenlang ervaren op het gebied van keukens, badkamers, wandtegels en verbouwingen.

Wandtegels

U vindt diverse soorten wandtegels in de winkel en kunt dan ook kiezen uit verschillende kleuren, maten en vormen. Daarnaast hebben we tegels voor:

  • Keukens
  • Vloeren
  • Badkamers

Vakkundig geplaatste wandtegels

Naast de collectie keukens, is er ook een assortiment badkamers te vinden in ons pand. De wandtegels die hierbij horen, vindt u ook bij ons. Wilt u een eenvoudige maar goede badkamer of juist een design badkamer met bijpassende wandtegels? Bij ROSS is alles mogelijk. In de showroom zijn diverse opstellingen te bewonderen om inspiratie op te doen. Zo zijn de badkamers van Axor in onze winkel te zien. Deze collecties tonen diversiteit en fascinatie van individuele levensstijlen in de badkamer. Samen met succesvolle ontwerpers uit de hele wereld zijn deze collecties ontstaan.

Wandtegel ontwerp & offerte

Bij ROSS is het ook mogelijk om uw eigen badkamerontwerp te laten maken en uw droombadkamer geheel zelf samen te stellen. We helpen u daar graag mee verder. Heeft u bijvoorbeeld wensen op het gebied van wandtegels? Of heeft u voorkeur voor vloertegels of de kleuren van de muren? We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Ook zijn we inzetbaar voor stucwerk, het aanleggen of omleggen van elektra en installeren van de cv-ketel. Bent u benieuwd naar ons bedrijf en wilt u meer weten over onze diensten en werkzaamheden? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons via: 040-2418624. Een complete badkamer met vloer- en wandtegels en accessoires vindt u bij ROSS.