Uitgebreide collectie tegels en sanitair

Diverse soorten natuursteen, tegels, wastafels, een uitgebreide collectie keukens en een assortiment van ruim 1000 m2, vindt u bij ROSS in omgeving Son. We zijn het vertrouwde gezicht in de regio van Son op het gebied van sanitair, badkamers, keukens en accessoires hiervoor. ROSS is een totaalbedrijf voor installaties en advies en is het bedrijf van Marcel en Angelique Raaijmakers – van Oss. De samenvoeging van deze achternamen is gelijk de bedrijfsnaam ROSS: uw specialist in regio Son.

Betegeling van kwaliteit

In onze showroom in Eindhoven, in regio Son, vindt u een uitgebreid assortiment van vloertegels, wandtegels, keukentegels en badkamertegels. U kunt bij ons rekenen op goedkope tegels, van goede kwaliteit. In onze tegeloutlet hebben we tientallen tegeltypes die we al vanaf € 50,- per vierkante meter aanbieden. Dit is inclusief het leggen van onze goedkope tegels. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tegelvloer, kunt u bij ons in de showroom en tegeloutlet inspiratie opdoen en advies krijgen. We hebben grote oppervlakken met tegels op de vloer liggen.

Tegels Son

Op deze manier kunt u zien hoe bepaalde vloertegels er in uw woning uit kunnen zien. We bieden niet alleen goed advies, maar hebben ook onze eigen tegelzetters en -leggers in huis, zodat u de betegeling met een gerust hart aan ons kunt overlaten. U vindt bij ons wandtegels en vloertegels in diverse soorten en maten:

  • We hebben diverse kleuren
  • De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen
  • Verschillende kleisoorten zijn verkrijgbaar

Stucwerk in regio Son

Heeft u mooie keukentegels of badkamertegels gevonden in onze winkel nabij Son? We leggen of zetten de tegels graag in uw woning in omgeving Son. Daarnaast is de afwerking van de wanden en plafonds ook van belang voor het interieur. Bij ROSS snappen we dat als geen ander, dus kunt u ons ook inzetten voor het stucwerk in uw huis. We helpen u graag met de keuze uit pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz of andere soorten stucwerk. Onze vakmensen adviseren u ook graag over de stucstijlen en de kleuren die bij uw interieur aansluiten. We leveren altijd de kwaliteit waarnaar u op zoek bent. In Son en omgeving staan we graag voor u klaar met onze stukadoors.

Specialist in keukens

Bent u van plan om een keuken te kopen in Son? Bekijk in onze showrooms ook eens onze keukens. Wij bieden verschillende soorten keukenstijlen. Denk aan moderne stijlen of ga voor een van onze design keukens. Gaat u een keuken kopen? Laat u dan altijd inspireren door verschillende soorten keukens. Onze keukenspecialisten geven u graag advies voordat u een keuken gaat kopen

Keukens en badkamers

In de regio van Son kunt u bij ons totaalbedrijf goed terecht voor het ontwerp en de installatie van badkamers en keukens. Sinds 2008 zijn we de keukenspecialist in Brabant en begeleiden we u van ontwerp tot oplevering bij keukens. Ook bij badkamers bieden we deze mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Bel dan met: 040-2418624. In Son en omgeving is ROSS uw specialist.