Totaaloplossing voor tegels

Bent u op zoek naar een fijne, mooi en luxe showroom en tegeloutlet op het gebied van tegels, badkamers, keukens en sanitair? Dan kunt u bij ROSS in Eindhoven goed terecht. We bieden in onze winkel zowel de totaaloplossing voor sanitair en betegeling, als een tegeloutlet waarin we diverse mooie acties hebben voor de tegels van ROSS.

Specialist voor sanitair en tegels

ROSS is specialist op het gebied van badkamers, keukens en betegeling en helpt u graag van ontwerp tot aan montage en installatie verder. Ook kunt u bij ons terecht voor het installeren van cv-installaties en voor het aanleggen van elektra. We bieden het totaalconcept graag aan u aan.

In de mooiste showroom van omgeving Eindhoven vindt u een tegeloutlet waarin onze diverse tegeltypes uitgestald zijn en naast deze tegeloutlet vindt u hier een uitgebreide collectie keukens en badkamers. Ook natuursteen en accessoires die bij deze sanitaire voorzieningen passen, zijn hier te vinden. U kunt ook terecht bij ons voor:

  • Vloerverwarming installatie
  • Radiatoren
  • Stoom- en douchecabines
  • Wastafels en toiletten
  • Douchewanden

Tegeloutlet

Tegeloutlet in Eindhoven

Professioneel advies staat in onze winkel en tegeloutlet centraal. Wanneer u bij onze tegeloutlet en showroom langskomt, staan we u graag te woord en helpen u verder bij de keuze uit de tientallen soorten tegels die we hebben. De keukentegels, vloertegels, wandtegels en badkamertegels verschillen van soort, maat en kleur en er zijn ook regelmatig acties. Zo bieden we de tegels al vanaf vijftig euro per vierkante meter aan, inclusief het leggen. We bieden u dan goedkope tegels, maar altijd van goede kwaliteit. In deze tegeloutlet kunt u niet alleen zoeken naar de perfecte tegel voor uw woning, maar ook inspiratie opdoen en wellicht gaat u met nieuwe ideeën naar huis. Om u een goed beeld te geven van de vloertegels die we bijvoorbeeld hebben, hebben we een hele tegelvloer in de showroom gelegd, zodat het geheel goed te zien is. Onze winkel is ruim duizend vierkante meter groot, zo krijgt u een goed beeld van al onze producten.

Tegelleggers en -zetters

Wanneer u tegels heeft uitgezocht in onze tegeloutlet, wilt u ze uiteraard ook graag gelegd of gezet hebben in uw woning. De kundigheid van een tegelzetter of -legger is voor ons van groot belang en daarom hebben we zelf vakmensen in dienst. Uw vloer of wand is in goede handen wanneer onze tegelzetters en -leggers ermee aan de slag gaan. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan eens met: 040-2418624. We zien u graag terug in onze tegeloutlet en showroom in Brabant.