Specialist op het gebied van tegels

Het meest uitgebreide badkamerdesign vindt u bij de specialist van badkamertegels, accessoires, gehele badkamers en sanitair: ROSS. In de showroom van dit bedrijf kunt u alle producten op het gebied van betegeling vinden. We hebben een ruim assortiment dat op ruim duizend vierkante meter te zien is.

Tegels voor badkamers op maat

Voor al uw wensen en vragen die betrekking hebben op sanitair, keukens, badkamertegels, keukentegels, wandtegels, vloertegels en verbouwingen binnenshuis, staan Angelique en Marcel Raaijmakers met hun team voor u klaar. In onze winkel krijgt u professioneel advies van vakmensen die al jaren ervaring hebben met betegeling en onderhoud van onder meer badkamertegels. Angelique staat voor de klanten klaar om productkennis te delen en geeft graag goed advies voor de juiste badkamertegels in uw woning. Marcel heeft al jarenlange installatie-ervaring en kan u dan ook van dienst zijn bij het installeren van badkamers en het zetten van de badkamertegels.

Badkamertegels

Badkamerspecialist met tegels

Of u nu op zoek bent naar badkamertegels voor op de vloer of voor aan de wand, u vindt de juiste tegels bij ROSS in Eindhoven. In de showroom kunt u de tegels bekijken, aanraken en er is op een groot oppervlak een tegelvloer gelegd, zodat u ziet hoe de badkamertegels er in het geheel uitzien. Ons assortiment tegels is onder te verdelen in:

  • Diverse soorten tegels
  • Verschillende kleuren betegeling
  • Allerlei vormen en patronen

Realisatie van badkamers

Naast het ruime aanbod van badkamertegels, hebben we ook een assortiment van accessoires bij ROSS. Met een mooie designradiator, complete set van badkameraccessoires, tandenborstelbekers die in dezelfde kleuren als de tegels zijn, maakt u uw badkamer helemaal af. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de realisatie van een geheel nieuwe badkamer of voor het renoveren van een bestaande badkamer. We denken met u mee van het ontwerp voor deze ruimte tot aan de afwerking van het uiteindelijke resultaat. We werken efficiënt, degelijk en goed, waardoor de droombadkamer snel en vakkundig geïnstalleerd wordt.

Droominterieur

Bij ROSS vindt u professioneel advies, betrouwbare vakmensen die de uitvoering van het werk doen, een totaalconcept op het gebied van sanitair, tegels en installatie en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wilt u meer weten over ons bedrijf of een afspraak maken om de showroom te bezoeken? Neem dan telefonisch contact op met ons via: 040-2418624. Maak uw droominterieur compleet met de badkamertegels van ROSS en kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Een impressie van de mogelijkheden