Totaalconcept op gebied van sanitair in Eindhoven

Van badmat tot een gehele renovatie; voor alles op het gebied van sanitair en tegels binnenshuis kunt u in Eindhoven en omgeving terecht bij ROSS. Keukentegels, badkamer ontwerpen, badkamertegels en keukens vindt u bij ons bedrijf. ROSS staat voor kwaliteit en service en heeft een uitgebreide collectie in regio Eindhoven.

ROSS: een begrip in regio Eindhoven

ROSS biedt het totaalconcept op het gebied van sanitair, keukens installeren, tegels aanleggen en badkamers ontwerpen in Eindhoven en omgeving. Marcel en Angelique Raaijmakers – van Oss zijn de eigenaren van ROSS. De bedrijfsnaam is een samenvoeging van hun twee achternamen.

Samen met hun professionele werknemers staan ze graag voor u klaar voor onder meer:

  • Keukens
  • Badkamers
  • Badkamers ontwerpen
  • Vloerverwarming
  • Vloertegels
  • Stucwerk
  • Cv-installatie
  • Dakkapel en uitbouw aan uw woning
  • Aanpassingen aan woningen

eindhoven

Uitgebreide showroom voor regio Eindhoven

We hebben een uitgebreide showroom van duizend vierkante meter waarin u een uitgebreide collectie keukens kunt vinden, maar ook badkameropstellingen en wand- en vloertegels in allerlei kleuren, maten en soorten. Ook diverse soorten natuursteen, keukentegels, drempels en wastafels vindt u in deze showroom in Eindhoven. Design radiatoren en vloerverwarming en veel accessoires zijn ook in de showroom van ROSS te vinden.

Tegelvloer in specialist in Brabant

Onze showroom in regio Eindhoven is niet zomaar een tegeloutlet, maar een grote en mooie ruimte waarin u uitgebreid kunt rondkijken en inspiratie op kunt doen voor onder meer badkamertegels en wandtegels. Bij ROSS kunt u vrijblijvend langskomen in de showroom en tegeloutlet om ideeën op te doen en u te laten adviseren door onze professionals. Specialistisch advies draagt eraan bij dat de keuze voor de juiste vloertegels bijvoorbeeld ook daadwerkelijk een goede investering is. In de omgeving van Eindhoven kunt u bij ons uitstekend terecht voor diverse soorten tegels van goedkope tegels tot aan luxe en exclusievere exemplaren. We hebben een groot en compleet assortiment voor tegelvloeren. Welke vloer- of wandtegels u ook zoekt, in onze showroom vindt u deze goedkope tegels zeker in de maat, kleur en vorm die bij uw interieur past.

Keukens in diverse stijlen

Een keuken kopen bij Ross? Wij hebben een uitgebreide collectie keukens. Bekijk alle soorten keukenstijlen in onze showroom. U heeft de keuzes uit keukens met een moderne, klassieke stijl en meer. Laat u inspireren en kijk altijd naar uw persoonlijk stijl wanneer u een keuken gaat kopen. Onze keukens maken wij op maat zodat u de gewenste keuken kunt kopen.

Tegelvloeren in de showroom van ROSS

U ziet in onze ruimte waar de tegels neergelegd zijn grote oppervlakken op de vloer zodat u goed kunt zien hoe de vloer er in uw woning uit zal zien. Met onze kennis op het gebied van kleisoorten, kwaliteit, duurzaamheid, slijtvastheid en onderhoud van de vloeren, weet u dat u met een gerust hart de tegels bij ons kunt uitzoeken. Wilt u meer weten of eens een kijkje komen nemen in de showroom? Bel dan met: 040-2418624. In de regio van Eindhoven is ROSS uw betrouwbare tegel- en sanitairleverancier.