Totale inrichting interieur bij ROSS

Het ideale interieur dat bij u past, kunt u bij ROSS in regio Geldrop aanschaffen. Van badkameraccessoires tot aan wandtegels en van complete keukens tot aan natuursteenproducten. Bij ons totaalconcept bedrijf in regio Geldrop vindt u de totale inrichting voor uw woning.

Professionele werkzaamheden

De vakmensen van ons bedrijf in de omgeving van Geldrop zijn betrouwbaar en hebben kennis van zaken. Ook de eigenaars van ROSS hebben kennis van zaken en hebben jarenlange ervaring op het gebied van sanitaire voorzieningen, keukens, badkamers en tegels. Zo heeft Angelique de rol van advies geven in de showroom in regio Geldrop en is Marcel met zijn ervaring op het gebied van installaties een vakman. In de winkel krijgt u dus gedegen advies over de juiste keukentegels, badkamertegels of over de gehele keuken of badkamer. Wanneer u bij ons in de showroom komt, kunt u inspiratie opdoen en u laten informeren. Ook kunt u een kijkje nemen in de tegeloutlet, waar de goedkope tegels van goede kwaliteit te vinden zijn, zoals keukentegelswandtegels en vloertegels. In de tegeloutlet vindt u ook mooie goedkope tegels van natuursteen.

Uitgebreid assortiment tegels

De grootste en mooiste showroom met een uitgebreid assortiment aan tegels vindt u in de omgeving van Geldrop. We hebben een showroom van ruim duizend vierkante meter waarin u alles vindt op het gebied van sanitair, keukens en tegels. Ter voorbereiding van het kopen van een tegelvloer is inspiratie opdoen van belang. Wij snappen dat als geen ander en staan u ook graag te woord wanneer in onze winkel in regio Geldrop komt. Welke wandtegels u ook zoekt, wij hebben ze voor u. Door een bezoek aan onze showroom, zult u ideeën opdoen en komt u met nieuwe inzichten thuis. Wat bieden we u nog meer?

  • Specialistisch advies
  • Kennis op het gebied van kwaliteit
  • Informatie over kleisoorten en slijtvastheid
  • Professionele tegelleggers en -zetters

Tegels Geldrop

Gespecialiseerd in keukens

Bij Ross kunt u tevens uw keuken kopen voor uw woning in Geldrop. We hebben verschillende keukens in onze showroom, u bent welkom om ze te komen bekijken. Bekijk bijvoorbeeld verschillende keukenstijlen zoals moderne keukens of design keukens. Kijk ook altijd naar de indeling, accessoires en apparatuur als u een keuken gaat kopen. Onze specialisten geven u graag advies zodat u de ideale keuken kunt kopen.

Bijzondere producten

Bij ons totaalbedrijf in regio Geldrop vindt u niet alleen mooie vloertegels, badkamertegels, keukens, badkamers en sanitair, maar ook producten zoals de Sunshower. De Sunshower is de ideale manier om het voorjaarsgevoel in huis te halen. Dit product zorgt voor een gezonde, zomerse tint op uw huid en door de warmte krijgt u positieve energie. De full body shower kost € 1999,-. In Geldrop en omgeving komen we graag onze producten bij u installeren. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar: 040-2418624. We staan voor u klaar in regio Geldrop op het gebied van sanitair, tegels en keukens.