ROSS voor totale kwaliteit

De totaaloplossing voor tegels, keukens, badkamers en sanitair in regio Valkenswaard biedt ROSS. Of u nu op zoek bent naar mooie badkamertegels, design radiatoren, goedkope tegels of de installatie van uw keuken in regio Valkenswaard: ons bedrijf staat voor u klaar.

Professioneel advies over tegels

Bij ons tegelbedrijf in regio Valkenswaard krijgt u professioneel advies en kunt u erop rekenen dat de eigenaars jarenlange ervaring hebben op het gebied van installaties en productkennis. In de showroom in de buurt van Valkenswaard van ruim duizend vierkante meter vindt u allerlei soorten tegels, waaronder:

  • Wandtegels
  • Keukentegels
  • Badkamertegels
  • Vloertegels

Totaalconcept bij ROSS in regio Valkenswaard

U kunt bij ons bedrijf in Eindhoven (in de omgeving van Valkenswaard) terecht wanneer u op zoek bent naar een geschikt adres voor sanitair, keukens en tegels.

Valkenswaard

In onze showroom en tegeloutlet kunt u van verschillende acties voor de vloertegels profiteren. Bij onze tegeloutlet vindt u tientallen tegeltypes, die we vanaf vijftig euro per vierkante meter aanbieden. Voor goedkope tegels van goede kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze prijs zit het leggen inbegrepen. We bieden een totaalconcept dat uitgevoerd wordt door ons eigen personeel en door de eigenaren van het bedrijf. Advies, installaties en inspiratie vindt u in onze showroom.

Keukenspecialist in Valkenswaard en omgeving

Wilt u in Valkenswaard een keuken kopen? Bij Ross bieden we een breed assortiment aan keukens. In onze showroom heeft de u de mogelijkheid om verschillende soorten keukens te bekijken. Keukens zijn er in diverse indelingen, stijlen, apparatuur en accessoires. Laat u in onze showroom adviseren door onze keukenspecialist. Wilt u een keuken kopen met een moderne stijl of bent een design liefhebber? Maak een afspraak voor een ideale keuken op maat.

Kwaliteit en professionaliteit

Ons bedrijf is het vertrouwde gezicht voor het totaalconcept dat we uitdragen. Juist het totaalplaatje maakt het aantrekkelijk om langs te komen bij de showroom. U bent in één keer klaar met uw keuken of badkamer, want het sanitair wordt door ons geleverd en geïnstalleerd en ook de keukentegels en wandtegels kunt u bij ons bestellen en laten zetten. Wilt u meer weten over ons? Bel dan naar: 040-2418624. In Valkenswaard en omgeving bent u bij ons bedrijf op uw plek voor sanitair, betegeling, verbouwingen en elektra.