Elektra & CV

Als aanvulling op het leveren en installeren van vloerverwarming kunnen wij ook al uw werkzaamheden verrichten op het gebied van elektra en cv-installaties. Denk dan bijvoorbeeld aan het vervangen of nieuw aanbrengen van cv-ketels. Afhankelijk van uw woning en uw wensen kunnen wij u de juiste, zuinigste en meest energiebesparende hoogrendements verwarmingsketel adviseren. Wij kunnen u de cv-ketels van alle gecertificeerde merken leveren en installeren.
We leveren natuurlijk ook de (design-)radiatoren van de verschillende leveranciers, zoals onder andere Jaga, Instamat en Thermic in vele uitvoeringen, maten en kleuren die bij uw specifieke situatie passen. Voor elk vertrek, woonkamer, keuken, toilet, badkamer, slaapkamer leveren wij deze radiatoren. In onze showroom vindt u veel voorbeelden diverse mooie designradiatoren. Of u nou iets eenvoudigs zoekt of net dat ene speciale type, ROSS heeft het.

Ook voor de aanpassingen van elektra in uw woning bent u bij ons aan het goede adres. Het verplaatsen of aanpassen van uw wandcontactdozen of het maken van nieuwe contactpunten of schakeldozen zijn zaken die bij uw renovatie belangrijke details zijn. De verschillende types schakelmateriaal kunt u ook in onze showroom bezichtigen.