Sanitair en betegeling op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf in regio Veldhoven dat de ideale combinatie van sanitair, keukens, keukentegels en verbouwingsmateriaal heeft? Bij ROSS vindt u deze mix terug. U vindt bij ons alles op het gebied van renovatieconcepten tot aan badmatten. U kunt voor vloertegels, badkamertegels en diverse soorten natuursteen, wastafels en baden terecht. In onze showroom in Eindhoven, omgeving Veldhoven, vindt u ruim duizend vierkante meter aan inspiratie op het gebied van tegels en badkamer- en keukendesign.

Inspiratie en informatie bij ROSS in regio Veldhoven

Het totaalconcept voor keukens, badkamers, vloerverwarming, vloertegels, keukentegels, cv-installatie en stucwerk is bij ROSS in de omgeving van Veldhoven te vinden. De gezichten achter het bedrijf zijn Marcel Raaijmakers en Angelique Raaijmakers – van Oss. Gebaseerd op hun achternamen is de bedrijfsnaam ROSS ontstaan. Zij staan voor u klaar om u professioneel advies te geven in de winkel en om de installaties te verzorgen bij u thuis. In de showroom van ROSS kunt u terecht voor:

  • Accessoires op de badkamer of keuken aan te kleden
  • Wandtegels
  • Stoom- en douchecabines
  • Badkameropstellingen
  • Uitgebreide collectie keukens
  • Tegeloutlet
  • Goedkope tegels van kwaliteit

Tegels Veldhoven

Kwaliteitstegels bij dé tegelvloerspecialist in Brabant

In de regio van Veldhoven is de showroom van ROSS een geschikte plek om naartoe te gaan om inspiratie op te doen en advies te krijgen. Bij ons vindt u een uitgebreid en compleet assortiment van tegels. Of u nu wandtegels zoekt of mooie keukentegels; in onze tegeloutlet in de omgeving van Veldhoven vindt u diverse kleuren, vormen en maten tegels voor uw badkamer of keuken. We hebben de tegelvloeren op een groot oppervlak uitgelegd, zodat u een goed beeld krijgt van de tegel in uw woning. In onze showroom kunt u profiteren van acties zodat u met goedkope tegels naar huis gaat, die kwalitatief goed zijn. We bieden diverse tegeltypes vanaf vijftig euro per vierkante meter aan. Deze prijs is inclusief het leggen. Niet alleen het advies is van belang, maar ook de kwaliteiten van de tegelzetter of -legger. Dat vakmanschap hebben we in huis, dus u kunt uw vloer of wand gerust aan onze professionele tegelzetters en -leggers overlaten.

Specialist in keukens

Wilt u een nieuwe keuken kopen in Veldhoven? Wij hebben verschillende keukens in de showroom bij Ross. Wij bieden keukens in verschillende stijlen, indelingen, apparatuur, en accessoires. Voorafgaand van een keuken kopen is het ook belangrijk om te kijken naar uw persoonlijk stijl en budget. Wilt u binnenkort een keuken kopen? Laat u inspireren en bekijk al onze keukens op uw gemak in onze showroom.

Vloerverwarming aanleggen in Veldhoven en omstreken

Bij ons bedrijf kunt u ook terecht voor vloerverwarming. Deze manier van verwarmen is niet alleen een fijne manier om uw voeten op te warmen, maar ook de zachte stralingswarmte die mee komt wordt vaak als prettig ervaren. Daarnaast is vloerverwarming energiezuiniger dan de traditionele verwarmingssystemen. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan met: 040-2418624. In Veldhoven en omstreken bieden wij u het ideale totaalconcept voor sanitair en tegels aan.