Uitgebreide collectie tegels en sanitair bij ROSS

Vloertegels, badkameropstellingen, keukentegels, uitgebreide collectie van keukens en badkamers en diverse soorten natuursteen, tegels, drempels en wastafels; in regio Nuenen is ROSS de ideale zaak op het gebied van sanitair, betegeling, verbouwingen, installaties en advies. Woont u in Nuenen of omgeving en wilt u deskundig en betrouwbaar advies voor al deze gebieden? Dan bent u bij ons bedrijf aan het goede adres.

Jarenlange ervaring en op maat werken

Voor het totaalconcept van badmat tot renovatieklussen kunt u bij ons bedrijf in regio Nuenen terecht. We hebben niet alleen een ruim assortiment van goedkope tegels in onze tegeloutlet, maar we bieden ook andere mogelijkheden, zoals:

  • Vloerverwarming aanleggen
  • Installatie van keukens
  • Badkamers renoveren en realiseren
  • Natuursteen producten verwerken

Tegels Nuenen

Badkamerspecialist van regio Nuenen

Voor het realiseren van een nieuwe badkamer of voor het renoveren van uw bestaande badkamer, kunt u bij ROSS in de omgeving van Nuenen terecht. De voorbereidingen voor deze verbouwing zijn minstens zo belangrijk als het daadwerkelijke verbouwen zelf. In onze showroom vindt u diverse badkamertegels en wandtegels, maar ook badkamers in verschillende opstellingen. Heeft u specifieke wensen met bepaalde elementen en goedkope tegels of juist duurdere en luxere tegels? We helpen u graag verder om uw badkamer op maat te maken. Naast het geven van advies en informeren over badkamers, kunt u ook terecht bij ons voor de uitvoering. Woont u in Nuenen of omgeving en heeft u een professionele en ervaren installateur nodig? Dan kunt op ons rekenen.

Natuursteen tegels Nuenen

Natuursteen producten bij ROSS

U kunt niet alleen voor mooie wandtegels of keukentegels van natuursteen bij ons in de tegeloutlet terecht, maar ook voor allerlei andere natuursteen producten. Bijvoorbeeld hardstenen plateaus, drempels of marmeren vensterbanken voor in uw woning in Nuenen of omgeving. In onze showroom vindt u een grote selectie aan wastafels van natuursteen.

Ook ziet u hier ons assortiment aan buitenvloeren liggen. We leveren deze natuurstenen producten niet alleen voor u, maar we verwerken ze ook bij uw woning in omgeving Nuenen tot een mooi resultaat.

Divers aanbod aan keukens

Gaat u een keuken kopen voor uw woning in Nuenen? Keukens zijn er in verschillende stijlen. Kies de stijl die bij uw woning en persoonlijke stijl past. Ross biedt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de showroom waar u op uw gemak onze showroomkeukens kunt bekijken. Op deze manier wordt een keuken kopen gemakkelijker. Een keuken kopen is niet altijd eenvoudig omdat er veel keuzes bij komen kijken. Laat u inspireren door onze diverse aanbod aan keukens. Vervolgens geven ons specialisten u graag advies zodat u de gewenste keuken kunt kopen.

Totaalbeleving ons tegelbedrijf

Wanneer u advies wilt van gespecialiseerde en ervaren vakmensen, dan bent u bij ROSS in Eindhoven aan het juiste adres. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie van keuken, sanitair en badkamers tot aan vloertegels en badkamertegels. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel dan met: 040-2418624. In Nuenen en omstreken is ons tegelbedrijf de betrouwbare en professionele onderneming voor u.