Specialist voor sanitair

Hét sanitair-, tegel- en keukenbedrijf in de regio van Helmond is ROSS. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment op het gebied van keukens, badkamers, wandtegels, vloerverwarming en accessoires. In de omgeving van Helmond is ons bedrijf de specialist voor al uw installaties van divers sanitair.

Tegelvloeren bij ROSS in regio Helmond

Bent u op zoek naar wandtegels, vloertegels of naar keukentegels? U vindt in onze showroom in de omgeving van Helmond diverse soorten tegels. In de showroom liggen grote oppervlakken met voorbeeldtegels. Zo kunt u precies zien hoe de badkamertegels die u op het oog heeft, eruit zien in een groter geheel. Bij een bezoek aan ons bedrijf en de tegeloutlet bent u verzekerd van advies op maat van professionals. Welke wandtegels of vloertegels u ook zoekt, we hebben ze in ons assortiment. We kunnen u adviseren over:

  • Kwaliteit
  • Hardheid
  • Kleisoorten
  • Slijtvastheid
  • Duurzaamheid
  • Onderhoud van tegels

Stucwerk voor uw woning in omgeving Helmond

Wanneer u niet alleen de juiste keukentegels en badkamertegels in huis wilt, maar ook de beste afwerking voor het interieur wilt, kunt u bij ons terecht. Mooie wanden en plafonds zorgen voor een goede uitstraling voor uw huis. Het stucwerk binnenshuis in regio Helmond kunt u gerust aan ons overlaten. We kunnen u helpen met uw keuze voor pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz.

Helmond

Ook voor de kleur van het stucwerk kunt u bij ons om advies vragen. We adviseren u graag over de stucstijlen en leveren een mooi eindresultaat met onze eigen vakmensen.

Keukenspecialist in regio Helmond

Een nieuwe keuken kopen? Bij Ross kunt u voor uw keuken in Helmond ook terecht voor keukens. Of u nu opzoek bent een moderne keuken of een design keuken. In onze showroom zijn diverse soorten keukens te bekijken. Wij geven u graag advies voordat u een keuken gaat kopen. Laat u inspireren en kijk bij keukens altijd naar soorten indelingen, keukenstijlen, apparatuur en accessoires. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van keukens, vloertegels en sanitaire voorzieningen? Dan kunt u contact opnemen met ons, via dit nummer: 040-2418624. In de regio van Helmond staat ROSS voor u klaar als betrouwbare en zorgvuldige specialist voor het totaalconcept van uw woning.