Kwalitatieve tegels

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe tegelvloer van goede kwaliteit en met goedkope tegels? Bij ROSS in Brabant vindt u de beste tegels voor een mooie prijs en is er een uitgebreid assortiment met goedkope en stevige tegels te vinden in onze showroom. Ruim duizend vierkante meter met diverse soorten betegeling: van goedkope tegels tot aan hele luxe soorten.

Goedkope tegels in soorten en maten

De tegels van ROSS zijn kwaliteitstegels die u in verschillende kleuren, vormen en maten kunt vinden in de winkel. Zo hebben we wand- en vloertegels, maar ook badkamertegels, goedkope tegels voor in de keuken en in de woonkamer. De tegeltypes die we aanbieden, leggen we al vanaf vijftig euro per vierkante meter. Alle betegeling die wij aanbieden, is van goede kwaliteit en dat is ook terug te zien in:

    • De hardheid
    • De kleisoorten
    • De slijtvastheid
    • De duurzaamheid
    • Het gemak van het onderhoud

Goedkope tegels

Goedkope tegels & advies

We bieden onze klanten niet alleen goedkope en kwalitatief hoogstaande tegels, maar ook advies op maat en deskundige medewerkers. Wanneer u in onze showroom rondloopt, vindt u een uitgebreid assortiment aan mooie en goedkope betegeling voor diverse ruimtes. Daarnaast zijn onze vakmensen aanwezig om professioneel advies te geven over de tegelvloeren die u in de winkel ziet. We geloven erin dat specialistisch advies bijdraagt aan een uitgave en investering die ook blijvend is. Een bezoek aan de showroom van ROSS levert niet alleen informatie maar ook inspiratie op. Welke wand- of vloertegel u ook zoekt, in onze winkel zijn diverse kleuren, soorten en maten te vinden. Naast advies en inspiratie, bieden we ook kundigheid van tegelzetters en -leggers aan. De mooie en wellicht goedkope vloertegels die u heeft gekozen, leggen we ook graag voor u aan. Zo kunt u zich concentreren op het gewenste patroon dat u voor ogen heeft en zorgen wij voor de afwerking.

Goedkope tegels kopen

De tegels die u in ons pand ziet, zijn geschikt voor keukens, badkamers, vloeren en wanden. Om het totaalplaatje compleet te maken: we ontwerpen en installeren ook gehele keukens en badkamers voor u. Zo kunt u op een goedkope en snelle manier vloertegels, wandtegels, accessoires en sanitair in één keer bestellen en laten installeren door één en hetzelfde bedrijf. Wilt u meer informatie over ROSS? Bel dan naar: 040-2418624. Voor goedkope tegels van topkwaliteit bent u bij ons totaalbedrijf aan het juiste adres; we staan graag voor u klaar.