Rivièra Maison Flooring: De perfecte keuze voor luxe en comfort

Wij zijn een officiele dealer van Rivièra Maison Flooring, een merk dat synoniem staat voor luxe, comfort en stijl. Rivièra Maison is wereldwijd bekend vanwege zijn verfijnde interieurcollecties en heeft deze expertise nu uitgebreid naar PVC vloeren. Ontdek waarom een PVC vloer van Rivièra Maison Flooring de ideale keuze is voor uw woonhuis, appartement, winkel, kantoorpand of hotelkamer. Bij Ross Tegels denken wij graag met u mee.

Authentieke sfeer en elegantie

Rivièra Maison Flooring brengt de authentieke charme van natuurlijke materialen in uw huis. Deze vloeren zijn geïnspireerd door de serene schoonheid van de Franse Rivièra en combineren deze met de rustieke elegantie van landelijke interieurs. Het resultaat is een unieke vloer die elke ruimte transformeert tot een warm en uitnodigend geheel. Of u nu kiest voor een klassieke houten vloer of een moderne tegelvariant, met Rivièra Maison haalt u altijd een stukje verfijnde luxe in huis.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Een van de kernwaarden van Rivièra Maison is kwaliteit. Dit komt duidelijk naar voren in hun vloeren, die gemaakt zijn van de beste materialen. De houten vloeren worden vervaardigd uit duurzaam gewonnen hout, waardoor u niet alleen kiest voor esthetische schoonheid, maar ook voor een milieubewuste oplossing. De tegels zijn vervaardigd met geavanceerde technieken, wat resulteert in een product dat bestand is tegen slijtage en jarenlang meegaat. Bij Ross Tegels geloven we in duurzame keuzes, en met Rivièra Maison Flooring bent u verzekerd van een vloer die lang mee gaat.

Breed assortiment aan PVC vloeren

Rivièra Maison Flooring biedt een breed scala aan stijlen en afwerkingen, waardoor er altijd een optie is die perfect aansluit bij uw interieur. Of u nu een moderne, minimalistische look nastreeft of juist een klassieke, gezellige sfeer wilt creëren, Rivièra Maison heeft het allemaal. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en patronen, waardoor ze moeiteloos te integreren zijn in alle woonruimtes, appartementen, winkels, kantoren en hotelkamers.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Bij Ross Tegels begrijpen we dat de installatie van een nieuwe vloer een grote stap is. Daarom zijn de PVC vloeren van Rivièra Maison ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. De installatie is eenvoudig en snel, zodat u zonder veel moeite kunt genieten van uw nieuwe vloer. Daarnaast zijn de vloeren gemakkelijk te onderhouden, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw prachtige interieur en minder tijd aan schoonmaken.

Kom langs in de showroom van Ross Tegels

In onze showroom in Eindhoven zijn altijd specialisten aanwezig om met u, uw wensen te bespreken en u rond te leiden door ons assortiment. Ook wanneer u nog geen idee heeft van wat u precies wilt kunt u bij onze showroom langskomen voor inspiratie en advies.